Baixen els casos Covid actius a les nostres comarques

Alcoi resta cinc casos actius i Ibi quatre, per la qual cosa actualment hi ha 10 i 5 actius, respectivament

La incidència del Covid continua en caiguda
Hospital Verge dels Lliris | Arxiu

Les últimes dades Covid actualitzades en el dia de hui, els quals fan referència al passat 5 de maig, són positius. Sanitat registra en el departament de Salut d’Alcoi 9 casos actius Covid menys, per la qual cosa el total és de 20 persones actives a les nostres comarques. Per tant, la incidència torna a descendir fins als 14,63 casos per cada 100.000 habitants mantenint-se com a zona de ‘Nova Normalitat’.

Al total de casos acumulats des que va començar la pandèmia se li suma tan sols un cas, ja que amb el recompte que realitza Sanitat se sumen dos casos al total d’Alcoi (5.909), però es resta un a Cocentaina (815), per la qual cosa el total és de 13.427 persones. Afortunadament, la dada de morts es manté amb una xifra total de 416.

D’altra banda, del total dels 32 municipis que pertanyen a aquest departament de Salut, tan sols 4 tenen casos Covid actiusAlcoi resta cinc actius pel que actualment hi ha 10 actius a la ciutat. Així mateix, Ibi resta quatre casos, per la qual cosa amb l’última actualització es registren 5 casos actius en el municipi. Castalla es manté amb 3 casos actius, igual que Muro, municipi amb dos casos actius.

Send this to a friend