Banyeres: En marxa la campanya dels projectes participatius

Fins al 15 d'octubre estarà obert el termini de propostes i del 16 d'octubre al 10 de novembre tindrà lloc la fase de valoració tècnica

Banyeres: En marxa la campanya dels projectes participatius
Panoràmica de la localitat de Banyeres de Mariola.

L’Ajuntament de *Banyeres ha posat en marxa la campanya dels “projectes participatius 2022”. Fins al 15 d’octubre estarà obert el termini de propostes, del 16 d’octubre al 10 de novembre tindrà lloc la fase de valoració tècnica i del 12 de novembre al 20 de desembre es realitzarà una enquesta per a poder dilucidar els projectes que s’executaran. La novetat d’enguany consisteix en el fet que en el procés podran participar els majors de 16 anys. Per a poder participar caldrà acudir en persona al Casal de la *Joventut (de dilluns a dimecres d’11 a 14 i de 16 a 19 hores) o a l’Oficina de Turisme (dissabtes i diumenges de 10 a 13 hores).

Cost d’execució
Els projectes no podran tindre un cost d’execució que supere els 40.000 euros més IVA en el cas d’obres. En el cas de projectes referits a serveis no podran superar els 15.000 euros més IVA. Poden participar persones majors de 16 anys empadronades en el municipi o qui acredite una propietat en la localitat, així com entitats de la població que estiguen inscrites en el Registre d’Associacions. Les propostes hauran de tindre una visió de “poble” i generar un impacte positiu en la localitat; tindre coherència amb els valors i plans municipals; ser viables tècnicament i complir la normativa vigent; si hi haguera despesa de manteniment que fora sostenible i assumible; no podran generar exclusió social; hauran d’afavorir la diversitat i ser equitatives des del punt de vista del gènere; no estaran condicionades a obtindre subvencions o finançament extern; i s’exclouran les que es puguen proposar-se des del consistori.

Send this to a friend