Banyeres suma nou nous contagis i tres altes mèdiques

Els casos actius se situen en 48

Des de l’Ajuntament es demana extremar les mesures de prevenció (Arxiu)

L’última actualització de dades de la Covid-19 realitzada per la Conselleria de Sanitat a data de hui (1 de setembre), reflecteix que s’han produït 9 nous contagis a Banyeres de Mariola respecte a les dades que estaven vigents des del divendres passat. D’igual forma s’han produït un total de tres altes mèdiques, la qual cosa situa el nombre de casos actius en 48.

Des de l’Ajuntament de la població s’explica que les dades estadístiques que ofereix la web de la Conselleria inclouen 5 casos més que corresponen a l’inici de la pandèmia (mes de març), per la qual cosa el nombre “total” de casos que s’han produït en Banyeres ascendeix a 56.

Des del Consistori s’ha insistit a recordar que aquest no disposa d’informació diària. La informació s’obté a través de la web de la Conselleria que s’actualitza dues vegades per setmana i que qualsevol persona pot consultar.

Així mateix, s’ha recordat l’important que és complir amb els protocols establits per a evitar els contagis, informant que els cossos de seguretat ja han interposat diverses denúncies per no complir les normes sanitàries.

Send this to a friend