Benilloba recupera el Mercat de Divendres Sant

L'esdeveniment serà un punt de trobada per a la gent de tota la comarca

Benilloba recupera el Mercat de Divendres Sant
Mercat Tradicional de Benilloba. ARCHIVO.

Aquest divendres i dissabte Benilloba acull la quinzena edició de la seua Mercat Tradicional de Divendres Sant. L’esdeveniment serà un punt de trobada per a la gent de tota la comarca, i suposa recuperar una tradició interrompuda a causa de la pandèmia. Els actes començaran el divendres a les 12 hores, amb la demostració de subastadors de Benilloba, la qual estarà acompanyada d’un tast de vins de la zona. D’altra banda, d’11 a 14 hores, s’habilitaran atraccions inflables i jocs de fusta, tot això amanit amb música d’ambient. En l’apartat d’actuacions, tindrà lloc la del grup de versions ‘Els del Garatge’. Actuaran el divendres a les 17.30 hores, en el Teatre de les Moreres. L’endemà serà el torn del grup infantil i familiar ‘La Terreta’, l’actuació de la qual tindrà lloc entre les 12 i les 13 hores. Finalment, entre les 17 i les 21 hores hi ha prevista una discomóvil.
Més enllà de la programació d’activitats, hi haurà exposicions de pintura, animals, de telers antics, ceràmica, joguets, antiguitats, nines ‘reborn’ i articles fets d’espart. En l’apartat de menjar i beguda es podrà degustar embotit artesà, dolços típics, paelles populars, *minxos, mones de pasqua, formatges artesans, olis d’oliva, torró, així com vins i cerveses.

Els diferents punts del municipi on es podrà menjar seran el bar Filà La Palmera, el Bar Restaurante Els Subhastados, Bar El Casino, y Bar Restaurante Les Moreres. También se podrá reservar en las casas rurales Taino, L’Albereda i  Ca Rosella.

Send this to a friend