Busquen localització temporal per a crear una àrea d’autocaravanes

És una proposta de Podem per a la qual s'està estudiant emplaçament

Busquen localització per a crear una àrea d'autocaravanes
Podem, el portaveu del qual és Cristian Santiago, va preguntar per aquest assumpte en el passat Ple.

A l’abril de l’any passat va tirar avant la proposta de Podem de crear una àrea pública d’autocaravanes a Alcoi, un plantejament que va arribar a causa de l’increment de la demanda d’aquesta mena d’espais.

En l’últim Ple, celebrat divendres passat, la formació habitada va preguntar al govern municipal per aquest assumpte i es va informar que el procés està avançant, ja que s’està buscant una localització adequada. 

Assenyalar que, des d’un principi es va assenyalar la zona del Viaducte com a zona definitiva per a aquesta àrea, en considerar-la com a idònia “tant per la proximitat al Centre de la ciutat com les connexions d’accés”, segons explica Podem. No obstant això, ara com ara, situar aquesta àrea en aquest lloc no és viable d’acord amb el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) “ja que els terrenys estan fora d’ordenació i no permeten situar aquest tipus d’activitat”.

D’aquesta manera, fins que el PGOU compte amb l’aprovació definitiva, i amb ell, la compatibilitat d’ús dels terrenys, s’està treballant per a buscar localitzacions provisionals “per a situar aquest espai amb demanda turística emergent i per tant, donar resposta a la necessitat actual”, apunta la formació habitada.

Send this to a friend