Caixa Ontinyent dona suport al comerç local mitjançant bons

Han sigut 20.000 els veïns que han adquirit aquests bons

Caixa Ontinyent dóna suport al comerç local mitjançant bons
Oficines de Caixa Ontinyent

Ara com ara són cinc les localitats que s’han adherit a la iniciativa de Caixa Ontinyent d’emetre bons per un determinat import, que després es poden consumir en els comerços locals pel doble de preu, és a dir, que si el client adquireix un bo de 20 euros, el pot canviar per 40 euros.

Ontinyent, Xàtiva, Albaida, Olleria i Aielo de Malferit són els municipis els ajuntaments dels quals s’han sumat a aquesta iniciativa que va veure la llum al maig de l’any passat, i a la qual està previst que se sumen més poblacions en els pròxims mesos.

En total, Caixa Ontinyent ha emés 64.000 bons a través de l’aplicació informàtica. Mitjançant aquests bons s’ha aconseguit realitzar operacions en comerços per valor de 2,4 milions d’euros en les localitats esmentades. Han sigut 20.000 els veïns que han adquirit aquests bons.

L’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada des de Caixa Ontinyent és el foment del comerç local, i al mateix temps s’ha aconseguit contribuir al desenvolupament econòmic i social de la zona d’actuació d’aquesta entitat financera.

Send this to a friend