Caixa Ontinyent impulsa la formació de postgrau a Alcoi

Aitex i ESIC col·laboren amb el projecte finançat per l'entitat financera

Caixa Ontinyent impulsa la formació de postgrau a Alcoi
Vicente Ortiz, León Grau, José Pla, José María García i Vicente Blanes.

Aquest dimecres 5 de juliol, Caixa Ontinyent ha signat un conveni amb AITEX i ESIC amb l’objectiu principal de potenciar l’educació i oferir formació de qualitat a les comarques.
En l’acte, el President de Caixa Ontinyent, José Pla, ha ressaltat la importància d’aquests projectes conjunts ja que permeten “fer accessibles els estudis de postgrau i especialització i, per tant, millorar les oportunitats dels nostres estudiants”.
La línia de finançament oferit per Caixa Ontinyent permetrà beneficiar-se d’un reduït tipus d’interés, concretament a un tipus fix del 2.90% i el termini màxim d’amortització serà de fins a 10 anys.
Aquest finançament va dirigida concretament a tres màsters que impartirà ESIC en les instal·lacions d’AITEX a l’octubre de 2023: Màster en Direcció d’Empreses de Moda Sostenible (MDMS), Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial (GESCO) i Màster en Digital Business (MDB).
Amb això, Caixa Ontinyent es manté en la missió que ve complint des de 1998 d’oferir oportunitats i afavorir el coneixement.

Send this to a friend