Caixa Ontinyent va tancar el 2020 amb un benefici de 4,5 milions

S'ha renovat a part dels consellers i establit les línies a seguir enguany

Caixa Ontinyent va tancar el 2020 amb un benefici de 4,5 milions
L’Assemblea va tindre lloc la setmana passada.

Malgrat la crisi de la Covid-19, els comptes de 2020 de Caixa Ontinyent, aprovades en l’Assemblea General ordinària i extraordinària de la setmana passada, mostren un balanç econòmic positiu, en tancar l’any amb un benefici net –després del pagament de 1,6 milions en impostos– de 4,5 milions d’euros.

I és que, encara que aquesta xifra és un 22,74% inferior a la de 2019, suposa millorar “les expectatives d’un exercici tan atípic”, segons apunten des de l’entitat financera. A més, cal destacar que durant l’any passat, aquesta entitat va destinar 4,4 milions d’euros a sanejaments i provisions, en previsió dels futurs efectes de la pandèmia.

Per a enguany, el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha explicat l’actual situació de l’entitat i les seues perspectives. El balanç dels primers quatre mesos d’aquest 2021 mostra l’increment dels recursos captats i de les inversions.

D’altra banda, en l’assemblea s’ha renovat a part dels membres dels òrgans de govern, procedint a l’elecció dels nous càrrecs en el Consell d’Administració i en la Comissió de Control.

LÍNIES D’ACTUACIÓ
Així mateix, en l’assemblea es van detallar i van aprovar les línies d’actuació per a enguany, entre les quals destaquen la dinamització de l’economia de la zona a través d’un finançament adequat que permeta a les empreses i famílies afrontar la situació actual. En aquest sentit, Caixa Ontinyent va incrementar més del 21% de préstecs i crèdits l’any passat, finançant operacions per 269 milions d’euros.

També es pretén ampliar la digitalització dels serveis financers, desenvolupar la Política de Responsabilitat Social a través d’una major transparència, minimitzar l’impacte ambiental i l’actualització i aplicació del Pla d’Igualtat.

Finalment, amb el romanent acumulat d’exercicis anteriors, l’Assemblea va aprovar el pressupost d’Obra Social per a enguany, xifrat en 1,2 milions d’euros.

Send this to a friend