Cámara España concedeix a Enrique Rico la medalla d’or

Les Cambres de la Comunitat es reuneixen a Alcoi i es congratulen del reconeixement

Medalla d'or per a Enrique Rico
Rico va estar 27 anys al capdavant de la Cámara d’Alcoi. ARXIU

Els presidents de les cinc Cámaras de Comercio de la Comunitat Valenciana es van reunir el dimecres a Alcoi per a celebrar el seu Comité Executiu, en el qual han despatxat assumptes ordinaris i han acordat manifestar la seua contrarietat a l’aplicació d’una taxa turística en el territori valencià. A més, han aprofitat la presència a la ciutat d’Alcoi per a reconéixer i congratular-se de la concessió de la medalla d’or de Cámara España a Enrique Rico Ferrer, qui fora president de Cámara d’Alcoi durant 27 anys.

El consell està presidit per José Vicente Morata i integrat pels presidents de Cámara Alicante, Juan Riera; el president de Cámara Alcoy, Pablo de Gracia; la presidenta de Cámara Castellón, Lola Guillamón, i el president de Cámara Orihuela, Mario Martinez.

José Vicente Morata, president del Consell de Cambres, ha agraït la rebuda de Cámara Alcoy i ha insistit en la gran sintonia amb la que es treballa en els cinc organismes camerals de la Comunitat Valenciana. “Les accions de les Cambres són comunes a les cinc entitats, perquè és molt important arribar a tot el territori. Vertebrar, compartir i buscar solucions de manera conjunta als problemes de les empreses del territori és vital per a assegurar el creixement de la nostra Economia”, admet Morata.

D’un altre costat, el president de les Cambres de la Comunitat ha mostrat la seua més sincera satisfacció en conéixer que Cámara España ha concedit a Enrique Rico Ferrer la medalla d’or de la institució pel seu incansable treball en la defensa de les PIMES d’Alcoi durant 27 anys. Per a Morata, Rico ha sigut “l’ànima de les empreses d’Alcoi i el seu més aguerrit defensor”. Per part seua, Pau de Gràcia ha dit que “ha sigut una figura clau en el desenvolupament de Cámara Alcoy. En eixos 27 anys va posar a la cambra en el lloc que li toca”.

El president de la Cámara d’Alcoi, d’altra banda, ha afirmat que se sent molt honrat en rebre en l’edifici cameral als presidents de les altres cambres de la Comunitat. “Ha sigut la primera vegada després de l’etapa més dura de la pandèmia que el Consell ix de València. Això serveix per a posar en valor la nostra Cambra i al nostre teixit industrial”.

Send this to a friend