Campanya per a incentivar les compres en el comerç local

Impulsada per la Cambra de Comerç i amb tres mil euros en premis

Campanya per a incentivar les compres en el comerç local
El president de la Cambra, l’edil de Comerç i representants de les entitats comercials de la ciutat.

La Cambra de Comerç d’Alcoi llança una campanya de promoció del comerç local, en col·laboració amb Diputació d’Alacant, Ajuntament d’Alcoi i els establiments d’ACECA i la Federació de Comerç d’Alcoi. Sota el lema ‘3.000 raons per a comprar en el nostre comerç’, la campanya incentiva les compres i ofereix un premi de 2.000 euros i dos de 500 euros que se sortejaran entre els clients que realitzen almenys tres compres i depositen el bitllet de participació en les urnes que estaran situades en la seu de la Cambra de Comerç, al carrer Sant Francesc i en l’Incub de la pròpia entitat cameral, l’adreça de la qual és: C/Severino Albarrasí, 8.
Segons la informació facilitada, la campanya estarà activa del 3 al 22 d’octubre. Els establiments adherits a la mateixa lluiran a la porta o aparador el cartell de la campanya ‘3.000 raons per a comprar en el nostre comerç’. En els mateixos es podran recollir els bitllets de participació, en el revers de la qual s’hauran d’estampar els segells dels comerços en els quals es realitzen compres. Quan s’hagen completat –tres adquisicions – el bitllet haurà de depositar-se en alguna de les urnes indicades.
“L’objectiu és potenciar les compres”, assenyala el president de la Cambra de Comerç, Pablo de Gràcia. Per part seua, la regidora de comerç, Vanessa Moltó, va animar a la gent a participar i va agrair la Cambra “iniciatives com aquesta”.
El sorteig dels premis tindrà lloc el dia 25 d’octubre a les 21 hores, en el transcurs del marc de la ‘Nit del Comerç’. Els guardons s’entregaran en vals que podran ser canviats en compres el valor màxim de les quals en cadascuna d’elles serà de cent euros.

Pla de Consolidació Empresarial
D’altra banda, De Gràcia va informar de la posada en marxa del Programa de Consolidació Empresarial que té com a objectiu professionalitzar diferents àrees de gestió empresarial i millorar la competitivitat de les empreses que s’acullen. El programa comença dilluns que ve, dia 12.

Send this to a friend