Cartell de luxe en la Festa del Llibre de Muro

Se celebrarà del 24 de març al 3 d'abril

Cartell de luxe en la Festa del Llibre de Muro
Presentació de la Festa del Llibre de Muro. RAY MARTÍNEZ

La Festa del Llibre torna a Muro en una XVII edició que torna a celebrar-se a l’inici de la primavera i que tindrà lloc entre el 24 de març, així com el 3 d’abril. Una vegada més les conferències seran el plat fort del certamen i en aquesta ocasió Gemma Moltó i Helga Pérez presentaran “La literatura il·lustrada: zoo il·lustrat”, Nieves Concostrina oferirà “Qualsevol Temps passat va ser anterior” i Marta Robles parlarà de “La novel·la negra del segle XXI, l’espill de la societat”. A més, Ferran García-Oliver durà a terme la ponència “La bèstia en què cavalquem: el dietari enfront del pas del temps”, Juli Capilla reflexionarà sota el títol “I per què calç llegir? El fantàstic món dels llibres, la literatura i la paraula” i Gonzalo Giner tancarà el cicle amb “Una història en la captivadora Àfrica”.
Totes aquestes propostes tornaran a realitzar-se a la Biblioteca Municipal Francesc de Paula Momblanch i tindran aforament limitat, amb la qual cosa els interessats a assistir hauran de telefonar prèviament al 96 553 17 68 per a poder confirmar la seua presència.
Al marge d’això, la Festa del Llibre inclou fins a sis exposicions culturals i una mostra de llibreries locals que s’ha previst per al divendres 1 d’abril des de les 17:00h fins a les 20:30h en la Plaça del Matzem. Aquest dia hi haurà també teatre a càrrec dels alumnes de l’IES Serra de Mariola, actuacions musicals i el lliurament de premis de literatura tant infantil com juvenil.
Completen l’extensa programació tallers, propostes per als escolars en els centres educatius i l’actuació de ‘Luar Na Lubre’ en el Centre Cultural que servirà per a posar el colofó musical a aquest esdeveniment literari. Indicar que la Festa del Llibre es va presentar el dijous i va incloure el descobriment del cartell anunciador, obra de David Ulibarri. A l’acte van assistir Gabriel Tomás (alcalde de Muro), Xelo *Cascant (edil de Cultura), Carmina Prats (directora i coordinadora tècnica de la Festa del Llibre), i Judith Santos Olmo (bibliotecària).

Send this to a friend