Castalla puja el pressupost de la seua Fira de Sant Isidre

S'ha incrementat un 30% respecte a l'última edició

Castalla sube el presupuesto de su Feria de San Isidro
El evento se celebra los días 13, 14 y 15 de mayo.

L’Ajuntament de Castalla vol “modernitzar i fer un salt de qualitat” a la seua tradicional Fira de Sant Isidre, que la seua XXVIII edició té lloc els dies 13, 14 i 15 de maig. És per això que per a enguany ha decidisc licitar l’organització de l’esdeveniment per un total de 92.974 euros. El contracte inclou els serveis d’organització, coordinació, muntatge i gestió de la Fira, amb un plec que està desglossat en set lots, de manera que cada licitador podrà optar a un o diversos paquets.

La present edició comptarà amb un pressupost total de 130.000 euros per al seu desenvolupament i muntatge, la qual cosa suposa un increment de 40.000 euros respecte al 2019. L’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha exposat la intenció de l’equip de govern és “celebrar un esdeveniment de gran nivell i atractiu per a tota la comarca i els pobles de voltant. La Fira ha de ser un motor econòmic, turístic i cultural per a la nostra ciutat”.

En concret, el Consistori ha establit els lots d’estands modulars per a sectors d’exposició específics (14.338,50 euros); Estands estructures institucionals (15.761,50 euros); WC mòduls sanitaris (5.445 euros); Seguretat i vigilància (3.997,84 euros); Mercat medieval (21.780 euros); Correfocs (8.470 euros) i treballs d’electricitat i enllumenat (23.031,20 euros). Així mateix, tal com s’indica en el plec, el muntatge i desmuntatge de cada lot s’ha de realitzar entre els dies 12 i 17 de maig de 2022, tots dos inclosos.

D’altra banda, l’Ajuntament de Castalla ha aprovat la derogació de l’ordenança del pagament de les taxes per als llocs o expositors que venen a participar en la Fira de Sant Isidre per ocupació de la via pública.

Segons ha explicat la regidora d’Hisenda, Gema Sánchez, “tots els expositors i llocs que vinguen a participar en la Fira de Sant Isidre de Castalla i ocupen un espai en la via pública no pagaran cap taxa enguany, perquè l’ordenança està derogada”.

Send this to a friend