Cerol dona a conéixer la seua renovada imatge

Cerol da a conocer su renovada imagen
Isabel Calatayud, CEO de Destilerías Sinc, muestra la nueva marca.

Cerol, la icònica marca de café licor que produeix Destil·leries Sinc a Alcoi, ha renovat per complet la seua imatge. I amb motiu d’això, aquest passat dijous va tindre lloc un acte en la filà Vascos, en la qual es va donar a conéixer als seus clients –principalment del sector de l’hostaleria– una nova imatge del seu producte estrela, “basada en els anys 90’ i en la qual es recorda al seu creador el ‘ Tio Cerol’, va explicar la CEO de les destil·leries, Isabel Calatayud.
El canvi d’imatge, que també es fa notar en alguns xicotets detalls en les botelles, es va acompanyar d’un tast d’alguns dels molts productes (cerveses, vins, refrescos, aigües, etcètera) que distribueix Destil·leries *Sinc, unida a la promoció dels més de vint productes (licors, vocka, ginebres…) que es produeixen en l’empresa.
La nova imatge de Cerol, va explicar Calatayud, s’aplica als diferents productes de la gamma, el Cerol ‘Descafeïnat’, el ‘Gurmet’, el ‘Especial’ i el ‘Original’. La promoció de la nova marca va acompanyada d’una campanya unida a l’eslògan ‘El rei de totes les festes’.
La presentació de la nova imatge de Cerol es va fer coincidir amb una jornada de portes obertes que va permetre recórrer les instal·lacions de l’empresa la seu de la qual es troba en el polígon de Cotes Baixes.
Cerol és una marca reconeguda el mercat de la qual es concentra, principalment, en la Comunitat Valenciana “on cada vegada és més popular i conegut” i que té una forta implantació en municipis i zones on se celebren festes de Moros i Cristians.

Visita a les instal·lacions de Destil·leries Sinc. QUIQUE REIG

Send this to a friend