Combinar treball i oci és possible amb aquesta agenda

‘Slow calm’, una eina per a gaudir

Disponibles el format de Sep20-21 i d’any complet per a 2021

L’estrés del dia a dia pot arribar a afectar física i psicològicament, però no sempre disposem d’una ajuda per a controlar les activitats que fem i poder gaudir del temps lliure.

L’alcoià Emili Agulló, professor de primària i secundària, escriptor del llibre “La llegenda de Lilium”, editor i quiromasajista, ha creat l’agenda “Slow Calm”. Es tracta d’un llibre que “t’acompanya durant els 365 dies de l’any”, segons explica el creador. 

La veritat és que és una eina que et convida a tindre els teus moments de reflexió, establir un pla de vida i combinar els temps de treball i oci. Així mateix, aquesta agenda també està repleta de consells per a mantindre hàbits saludables i buscar moments per a agrair les xicotetes coses, en definitiva, “per a aconseguir un estil de vida actiu des de la calma que t’ajude a aconseguir que les teues metes i poder gaudir el procés”.

Aquesta agenda és el resultat d’un gran canvi en la vida d’Emili, “la vida es va encarregar de dir-me que havia de parar, que el ritme intens de vida que portava no era bo”. Una aturada que va fer que l’autor d’aquest projecte descobrira una vida més calmada en la qual era possible assaborir i gaudir de les millors coses de la vida.

A més d’aqueix fet en la seua vida, el confinament també va ajudar a Emili Agulló a crear una rutina de vida saludable. “Combinem el meu teletreball com a professor, amb el de la meua dona com a farmacèutica i les meues 3 fills – de 6, 4 i 3 anys – ; i organitzem un planning en el qual hi havia temps per a treballar, gaudir i descansar. Si t’organitzes i no deixes que el temps et passe per damunt pots gaudir de tot”, argumenta. Per això, aquest alcoià vol compartir les eines que ha anat polint gràcies al mindfulness, classes de Taitxí i la tècnica pomodoro (màxima concentració durant 25 minuts), entre altres. 

Aclarir que aquesta agenda no es vendrà en botigues, per la qual cosa l’única manera d’obtindre-la és reservant-la per Verkami fins al 6 d’agost. 

En aquests moments porta recaptats 1.477 euros de 1.750 euros que és l’objectiu.

Send this to a friend