Comença la Setmana Gran de les festes de la patrona

Demà es presenta la revista 'Lilia' en la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc

Comença la Setmana Gran de les festes de la patrona
L’any passat, la presentació també va tindre lloc en la parròquia de San Maure i Sant Francesc. | ARXIU

La revista ‘Lilia’, que edita l’Arxiconfraria Verge dels Lliris, amb motiu de la festivitat de la patrona de la ciutat, es presenta demà a la vesprada, concretament a les 20’30 hores, en un acte que tindrà lloc en la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc. D’aquesta manera arranca la Setmana Gran dels actes commemoratius de la Troballa dels Lliris en el Carrascal de la Font Roja.

L’endemà, el dimarts dia 14, tindrà lloc el pregó a càrrec de Gabriel Guillem, a les 20’30 hores. A continuació es farà una missa per les víctimes de la pandèmia de la Covid-19.

El tridu, en honor a la Verge dels Lliris, es desenvoluparà de dimecres a divendres.

Els actes centrals de la celebració seran ja durant el cap de setmana. El dissabte, a les 18’30 hores se celebrarà una eucaristia presidida per Juan Melchor Seguí, i a continuació, es farà l’ofrena de flors i la ‘crida’ Tots a la Font Roja, a càrrec de Paco González.

Ja el diumenge, tornarà la Romeria, que ha sigut autoritzada per Sanitat recentment. Aquest acte haurà de complir amb diverses normes anti Covid, com per exemple, l’ús de la màscara o la distància interpersonal.

Send this to a friend