Comencen a asfaltar el carril bici entre Cervantes i el pont de La Petxina

Les obres afectaran un carril del trànsit de manera puntual i a mesura que avancen els treballs

Comencen a asfaltar el carril bici
Els treballs han donat principi per l’extrem del pont de María Cristina. J. SEMPERE

Els treballs de fresat i asfaltat del carril bici en el tram comprés entre el pont de María Cristina (Cervantes) i el pont de La Petxina (final de l’Alameda Camilo Sesto) es duran a terme des d’aquest dimarts i fins dilluns que ve, 3 d’abril, previsiblement. De manera paral·lela, es pavimentaran part dels carrers Sant Sebastià, Alcoleja, Isabel La Catòlica i Anselm Aracil.

Per a dur a terme aquests treballs, serà necessari ocupar un dels carrils de la circulació, tant en Els Alçamora com en l’Alameda. Aquesta ocupació serà puntual i avançarà al ritme de l’equip de treball. Així mateix, per a poder asfaltar els encreuaments dels carrers Sant Isidre, Isabel La Catòlica, Poeta Joan Valls i Anselm Aracil, serà necessari desviar la circulació de manera momentània. Aquests desviaments se senyalitzaran convenientment i amb l’antelació suficient per a minimitzar les molèsties, tant a la circulació com als veïns.

Recordar que el carril bici es desenvoluparà al llarg de 2.900 metres, sent un itinerari ciclista segur de doble sentit de circulació i que connectarà l’Avinguda País Valencià amb el polígon de Cotes Baixes, recorrent Els Alçamora, Albereda Camilo Sesto, Juan Gil Albert i el carrer València.

Les obres van ser adjudicades per 822.420 euros i són finançades al 90% per les ajudes a municipis per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà, en el marc del Pla de Recuperació.

Send this to a friend