Còmode desplaçament però 20 hores d’autobús

L'Alcodiam juga aquesta vesprada a Extremadura davant el Burguillos

Aleix Pastor va fer dos gols en l’última jornada (Aldemar)

El Patí Alcodiam afronta un d’eixos partits considerats de tràmit per la diferència entre els equips i la major dificultat dels quals consisteix en les moltes hores que hauran de passar en la carretera. Fins a vint hores hauran d’estar asseguts en l’autobús per a realitzar el viatge d’anada i després el de tornada.

Són més de 700 quilòmetres els que separen Alcoi de Burguillos del Cerro, xicoteta localitat extremenya de tot just 3.000 habitants que es troba pròxima a la frontera amb Portugal.

Perquè el desplaçament siga el més còmode possible, l’expedició blaugrana va partir ahir amb la intenció de tornar res més acabar la trobada, que comença a les 19 hores. La plantilla tindrà el diumenge per a descansar, ja que el dilluns torne als entrenaments per a l’endemà eixir al matí cap a Barcelona, on el dimarts a les 20,15 juga en la pista de l’Espanyol, en partit ajornat de la tercera jornada.

El Patí Alcodiam va viatjar ahir amb tot l’equip disponible. Els de Lorenzo Pastor estan protagonitzant una espectacular arrancada de temporada. Són ja 15 gols a favor per només 4 en contra en tres jornades.

Davant l’Alpicat van véncer per 4-1 després d’encarrilar la trobada en menys d’un minut amb dos gols, un d’ells de penal, arribant-se amb un marcador de 2-0 al descans. Va obrir el compte Gonzalo Pérez de penal i a continuació Aleix Pastor va anotar el segon.

A volta de vestuaris, l’Alpicat va fallar un penal abans que Aleix Pastor fera el tercer als cinc minuts de la represa. Abans del quart, obra de Gonzalo Pérez, Ferran Formatjé no va convertir un directe, que va tornar a fallar un altre mancant dos minuts.