Concert homenatge a ‘les nostres compositores’ a Banyeres

Va tindre lloc diumenge passat al parc Vil·la Rosario

Concert homenatge a ‘les nostres compositores’ a Banyeres
La Societat Musical al parc Vil·la Rosario.

La Societat Musical Banyeres de Mariola va oferir el diumenge passat a la vesprada un concert al parc Vil·la Rosario. L’esdeveniment es va realitzar com a ‘homenatge als socis’ i en reconeixement a ‘les nostres compositores’, com a suport a les creadores de música valenciana.

La cita no va resultar fàcil ja que el vent regnant va causar nombrosos problemes als músics, que en determinats moments van veure com alguna ràfega va fer que isquera ‘volant’ alguna partitura. I a més poc va faltar perquè fóra suspés ja que l’adversa climatologia va impedir que es pogueren realitzar els assajos rutinaris que sempre es fan abans de l’actuació en el mateix escenari del concert.

Malgrat els impediments climatològics la força del vent es va veure afeblida a última hora i va poder oferir-se l’audició. Primer va actuar la “Banda Jove” que va oferir obres d’Anne McGinty, James Curnow i Ferrer Ferran sota la direcció de Teles Moreno Ferrer. Després ho va fer la banda de la Societat Musical, que dirigida per José Francisco Mira Marín va interpretar obres de Núria Francés Miralles, Amparo Edo Boíl, Mª Dolores Soriano Raga i Sara Galiana Sola.

Send this to a friend