Conclouen les obres en la pedania de Benàmer

Els treballs van començar el passat 29 de juliol segons va informar l'Ajuntament de Muro

Conclouen les obres en la pedania de Benàmer
Detall de les actuacions realitzades. | AJUNTAMENT DE MURO

L’Ajuntament de Muro va comunicar la setmana passada que havien finalitzat les obres per a adequar diversos punts de la pedania de Benàmer.

L’actuació va començar a principis el passat 29 de juliol i s’ha vingut desenvolupant a molt bon ritme al llarg de les últimes setmanes. Les intervencions previstes consistien en la pavimentació de la zona de l’escullera de pedra, en el tram de carrer Verge de Gràcia, i l’execució d’un punt delimitat per a la col·locació dels diferents contenidors de recollida de fems. A això se li afig la millora de la il·luminació amb la instal·lació de fanals led amb energia solar.

Finalment, s’havia contemplat la col·locació d’una barana perimetral en la citada escullera de pedra “desitgem que amb aquesta actuació es millore la seguretat dels vianants, es delimite una nova zona de contenidors de fem i que tot això redunde en una millora de l’entorn d’aquest enclavament”, manifestava sobre aquest tema l’alcalde, Gabriel Tomás.

Les millores que s’estaven duent a terme han sigut proposades pels veïns de la pedania i el cost de l’actuació, desenvolupada per Decoblas S.L, ha superat els 45.000 euros.

Send this to a friend