Conselleria ajuda a les entitats participants en els Jocs Esportius

La partida ascendeix als 400.000 euros i tenen de termini fins al 29 de gener

Conselleria ajuda a les entitats participants en els Jocs Esportius
El curs passat aquestes ajudes van ser concedides a un total de 265 entitats participants en el nivell d’iniciació | Arxiu

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat un any més les ajudes destinades a entitats participants en el nivell d’iniciació al rendiment. La partida ascendeix als 400.000 euros i l’objectiu és fer costat a aquestes entitats amb una aportació per les despeses derivades en la participació en els Jocs Esportius Escolars. Poden sol·licitar l’ajuda tant centres d’ensenyament, clubs, associacions i altres entitats i tenen de termini fins al 29 de gener.

Durant els últims anys, Esport de la Generalitat ha augmentat l’import d’aquesta línia d’ajudes. Concretament, des de l’any 2015 s’ha duplicat l’import de les subvencions per a entitats participants en el nivell d’iniciació dels Jocs Esportius, i ha passat dels 200.000 euros als 400.000 euros d’aquesta convocatòria.

El curs passat aquestes ajudes van ser concedides a un total de 265 entitats participants en el nivell d’iniciació dels Jocs Esportius: 95 eren de les comarques d’Alacant; 38, de les comarques de Castelló, i 132, de les comarques de València.

Send this to a friend