Convocatòria d’ajudes de la Cambra de Comerç

S'emmarquen en el programa ‘pluriregional d'España FEDER 2021-2027’.

Convocatòria d'ajudes de la Cambra de Comerç
Seu de la Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi

La Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi, juntament amb la Cambra de Comerç d’Espanya i IVACE, llancen la convocatòria d’ajudes a empreses dels programes d’internacionalització ‘Xpande’ i ‘Xpande Digital’, que s’emmarquen en el programa ‘pluriregional d’España FEDER 2021-2027’.
Segons es detalla, tant ‘Xpande’ com ‘Xpande Digital’ ofereixen a les companyies serveis d’assessorament per a la posada en marxa d’un pla d’internacionalització, així com la tramitació d’ajudes econòmiques cofinançades pels Fons FEDER.
En el cas de ‘Xpande’, és un programa de suport individualitzat a empreses, que té com a objectiu el suport a la internacionalització de les empreses participants i està conformat per dues fases, la primera d’assessorament dirigit a les empreses participants, i la segona, ja d’ajudes per al desenvolupament del seu pla d’internacionalització i el pressupost màxim és de 8.000 euros.
‘Xpande Digital’ té com a objectiu fer costat a les empreses en el disseny i desenvolupament d’estratègies d’internacionalització digital, que afavorisquen les vendes internacionals a través del comerç electrònic i la millora del posicionament digital de les empreses en un mercat exterior seleccionat. Té les mateixes dues fases que l’altre programa i en aquest cas el pressupost màxim per empresa és de 5.000 euros.
Les empreses interessades tenen de termini per a presentar-se fins al 10 de juny a les 14 hores.

Send this to a friend