Creen l’Associació de Reis Mags de Muro

Preparen la vinguda dels Reis per al 5 de gener tenint en compte totes les situacions possibles

Creen l'Associació de Reis Mags de Muro
Amb el pas del temps s’havia perdut aquesta tradició | Arxiu

L’Associació Cultural Reis Mags de Muro ja és una realitat després que quedara constituïda oficialment dissabte passat 17 d’octubre en el transcurs d’una assemblea celebrada a la Casa de Ferro.

El col·lectiu estarà presidit per Abraham Molina Mur mentre que Rafa Palmer serà el Tresorer i Josep Torregrosa el Secretari. Per la seua part exerciran com a vocals Lucía García, Ismael Llorens, Ana Grau, Dolores Llácer i Gabri Serrano.

Des de l’Associació expliquen que l’entitat sorgeix per a assumir l’organització de l’anual festivitat dels Reis Mags al mateix temps que es busca dignificar aquesta celebració de la qual tant gaudeixen els més xicotets.

En aquest sentit el President assenyala que la constitució de l’Associació sorgeix després de molts mesos de preparatius i treball “feia temps que teníem al cap crear aquesta entitat per a recuperar la idiosincràsia que tenia antany la Cavalcada de Muro i que amb el pas del temps s’havia perdut. Teníem previst presentar-la abans però a causa del confinament, i a la crisi sanitària, hem hagut de retardar aquesta assemblea constitutiva. Ara continuarem treballant perquè el nostre poble faça una rebuda digna a Ses Majestats i per a fer-lo possible esperem comptar amb la incorporació de molts més socis”, detalla Abraham Molina.

ELS REIS IRAN A MURO
L’Associació dels Reis Mags ja prepara la vinguda de Melchor, Gaspar i Baltasar per al 5 de gener de 2021 i ho fa tenint en compte totes les situacions que puguen derivar de la pandèmia “el que és clar és que els Reis Mags i El Patge amb les burretes vindran a Muro”, conclou el President.

Send this to a friend