Creixen un 11,43% els beneficis de Caixa Ontinyent

La xifra ha superat les previsions de l'entitat financera

Creixen un 11,43% els beneficis de Caixa Ontinyent
Seu central de Caixa Ontinyent.

Caixa Ontinyent ha tancat l’any 2023 amb un increment dels beneficis respecte a l’any anterior.
Els comptes ja han sigut formulades per part del Consell d’Administració, i en els pròxims mesos seran presentades a l’Assemblea General per a la seua aprovació.

Des de l’entitat financera s’afirma que les xifres “han superat les previsions tant en volum de negoci com en resultats i posició de capital”.

Concretament, els comptes mostren un benefici, abans d’impostos, de 13,5 milions d’euros, un 11,43% superior a l’obtingut en 2022. Després del pagament d’impostos, que suposen 3,8 milions d’euros, el benefici net se situa en 9,7 milions d’euros, un 4,98% més que en 2023.

S’avança que la proposta que es presentarà a l’Assemblea permetrà incrementar el nivell de capitalització de l’entitat, ja que es destinaran 8,5 milions d’euros a reserves, i potenciar les accions de la seua obra social, amb 1,1 milions.

D’altra banda, respecte als projectes per a aquest 2024, Caixa Ontinyent pretén centrar l’activitat en la seua expansió geogràfica, amb previsió d’obrir oficines a Alacant ciutat i Paterna en el primer semestre de l’any, al mateix temps que es gestionen noves obertures per a l’any vinent. Tal com preveu el Pla Estratègic 2023-2025, “la caixa avança en la seua consolidació com a entitat de referència a la Comunitat Valenciana”, segons s’indica des de l’entitat financera.

Així mateix, es mantindrà el procés d’actualització i renovació de tecnologies i sistemes, amb l’objectiu que el client tinga accés a tots els serveis amb la major facilitat i seguretat.

Respecte a l’obra social, els resultats obtinguts, juntament amb altres romanents, recuperacions i ingressos, permeten un pressupost d’obra social de 1,5 milions d’euros.

Finalment, la principal novetat d’aquest 2024 és el llançament d’un programa de sostenibilitat a través de la Fundació Caixa Ontinyent, que desenvoluparà accions de formació, informació, divulgació i conscienciació, segons s’avança des de la caixa.

Advertisements

Send this to a friend