David Sandín participa en la promoció de Turisme a Polònia

David Sandín participa en la promoción de Turisme en Polonia
David Sandín, el primer per la dreta.

Alcoi ha comptat amb representació a Varsòvia (Polònia) dins de la promoció de l’oferta turística de la nostra comunitat autonomia que ha fet Turisme Comunitat Valenciana, en col·laboració amb el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur) davant més de 130 operadors turístics i mitjans de comunicació del citat país.
Dins de la promoció, s’ha oferit una degustació realitzada per xefs de la Comunitat Valenciana amb estrela Michelin, a més del guanyador de la millor tapa de la Comunitat Valenciana 2024.
Entre els xefs ha estat David Sandín, del restaurant alcoià Sant Francesc 52, guanyador de la Millor Tapa de la Comunitat Valenciana 2024, així com professionals de totes les províncies valencianes.
A més d’aquesta presentació, s’ha dut a terme un taller de treball on les empreses valencianes han pogut mostrar l’oferta de serveis.
El director General de Turisme, José Manuel*Camarero, ha assenyalat que “tenim una relació molt especial i anys d’experiència amb mercats com el britànic, francés, belga o alemany”, però el nostre objectiu “és diversificar els nostres mercats emissors i aprofitar el creixement que està tenint Polònia”.

Send this to a friend