Declarat l’estat d’optimisme en el Deportivo

L'At. Baleares arriba al Collao en el millor moment de l'Alcoyano

Declarado el estado de optimismo en el Deportivo
Juli en el último partido en el Collao contra el Algeciras.

En l’Alcoyano ha quedat declarat l’estat d’optimisme. Les cinc jornades sense perdre i el colp damunt de la taula del passat diumenge a Vila-real, baixant del núvol en la qual estava el filial groguet, fan que l’equip de Vicente Parras cotitze a l’alça i que s’hagen quedat sense arguments aquells que fa un parell de setmanes posaven el crit en el cel sobre la intensitat dels blanc-i-blaus.

“Potser fem un joc diferent a la resta d’equips de la zona, però a l’afició del Collao li agrada i dóna resultats. No estem molt lluny del futbol que es practica a Alemanya o que fan ara equips com el Liverpool o el Chelsea”, argumentava ahir el tècnic, qui lluny de traure pit per la victòria de l’última jornada a casa del líder, va demanar un pas més a la seua plantilla.

“Ara no podem quedar-nos ací”, va subratllar, “hem de seguir avant. El llistó està alt, però no podem parar. Fins a aconseguir aqueixos 45 o 48 punts de la permanència queda un camí molt llarg i dur que recórrer”, va resumir.

El calendari tampoc permet cap mena de relaxació. Aquesta nit (21 hores) es rep la visita en el Collao de l’At. Baleares, un autèntic ‘equipazo’ fet a colp de talonari, que com a visitant només ha perdut en Castalia (2-1), però que es va emportar la victòria a Cornellà (0-2) i de casa del Costa Brava (1-2), a més d’empatar a dues a Andorra i en el Di Stefano davant el Madrid Castella de Raúl González, resultats que parlen del vertader potencial dels balears.

“Som molt semblants en algunes coses, no sols en el 4-4-2 que practiquem, també és un equip que no defuig les topades físiques i va a totes les disputes”, va lliscar el tècnic sobre l’At. Baleares. “La idea és eixir a guanyar”, va afegir Parras, “encara que no sempre depén de tu, el rival també et condiciona. És un partit en el qual no tenim res a perdre, però si guanyem farem un pas molt important en la classificació”, va reconéixer.

El tècnic recupera a Ángel López després de tres partits allunyat dels terrenys per una lesió muscular. Si el de Sax és la cara, el revers de la moneda és Fran Miranda, que es perdrà el xoc d’aquesta nit després de veure d’una manera injusta la cinquena groga en el Mini Estadi de Vila-real.

Els canvis que puga haver-hi en l’onze seran els lògics, Imanol García entrarà per Fran Miranda mentre que Antón apunta a titular per Toni Abad. “Estic tranquil en aqueix sentit, sé que qui entre des de la banqueta donarà un bon rendiment. No hi ha ningú desendollat. Està havent-hi un comportament molt professional per part de tota la plantilla”, va reconéixer el tècnic.

S’espera que hi haja un bon ambient en les graderies del Collao. Cada abonat té la possibilitat d’adquirir una entrada a meitat de preu en el seu sector. En els prolegòmens es guardarà un minut de silenci en memòria de Lorenzo Cabezas, el veterà soci de les Huestes Blanquiazules mort aquesta setmana.

Send this to a friend