Decreten presó provisional per a la detinguda acusada de matar a la seua mare a Alcoi

La dona està sent investigada per un delicte d'homicidi/assassinat

Decreten presó provisional per a la detinguda acusada de matar a la seua mare a Alcoi
Exteriors del Jutjat d’Alcoi. | ARXIU

El Jutjat d’Instrucció número 1 d’Alcoi ha acordat l’ingrés a la presó, provisional, comunicada i sense fiança per a la dona detinguda dimarts passat, acusada de, presumptament matar a la seua mare, de 65 anys.

La dona, sobre la qual s’ha indicat que podria patir problemes psicològics, queda investigada en una causa oberta per un delicte d’homicidi/assassinat.

Aquest cas, que encara continua obert, ha commocionat la ciutat, especialment per les circumstàncies en les quals ha ocorregut, ja que tal com van confirmar fonts municipals, la mort es va produir de manera violenta. Així mateix, des de la Policia Nacional, s’ha assenyalat que la víctima tenia “diverses ferides incís-contusas a l’altura del pit i un cinturó lligat en el coll, a més d’altres lesions físiques”.

La germana de la detinguda va ser la que va donar la veu d’alarma a la Policia, els agents de la qual es van personar en l’habitatge en la qual van ocórrer els fets, i va ser l’acusada d’homicidi la que “va obrir voluntàriament la porta” i va manifestar als agents “haver sigut l’autora dels fets”. 

Send this to a friend