Del ‘Alcorconazo’ al ‘Alcoyanazo’

El partit del Collao entra de ple en la història negra del madridisme

Del 'Alcorconazo' al 'Alcoyanazo'
Una acció en l’àrea del Madrid, amb Marcelo entre alcoyanistes

L’èpica del futbol està repleta d’històries increïbles, de lluites de David contra Goliath. Al Reial Madrid, cada vegada que en la Copa del Rei s’enfronta a un equip de Segona B, sempre se li recorda el succeït fa més d’una dècada, en concret un 27 d’octubre de 2009. Aquell dia va quedar gravat amb lletres en roig un dels moments més vergonyosos de la història d’aqueix colós futbolístic anomenat Reial Madrid.

ONCE DE LA VERGONYA
Aqueixa nit, el conjunt blanc visitava el camp del Alcorcón, llavors en Segona B. El quadre terrissaire li va endossar un contundent 4-0. Aquell dia el Reial Madrid va formar amb Dudek, Arbeloa, Albiol, Metzelder, Drenthe, Diarra, Guti, Van der Vaart Granero, Raúl i Benzema. Un onze de la vergonya al qual es van sumar durant la trobada Gago, Marcelo i Van Nistelrooy.

DOBLE DECEPCIÓ
Una derrota que no va digerir massa bé el madridisme i que va acabar costant-li el lloc a Manuel Pelegrini. Després del partit del dimecres, moltes van ser les veus que demanaven el cap de Zidane, que de moment segueix en el seu lloc però queda molt tocat, ja que a aquesta derrota en la Copa del Rei enfront d’un Segona B s’ha de sumar que sis dies abans va tindre el revés de caure en la semifinal de la Supercopa enfront de l’Athletic, deixant també l’equip una pobra imatge.

En tot just una setmana ha tirat per la borda dos títols. Des del dimecres, els aficionats madridistes tenen un nou malson que afegir al seu imaginari futbolístic amb el ‘Alcoyanazo’. El Collao va ser testimoni aquesta setmana de la pitjor derrota de l’era Zidane.

Send this to a friend