Detingudes nou persones per agredir-se amb rajoles i armes blanques en ple carrer a Cocentaina

L'equip judicial de la Guàrdia Civil investiga l'origen dels fets

Detingudes nou persones per agredir-se
Caserna de la Guàrdia Civil de Cocentaina.

La Guàrdia Civil d’Alacant ha detingut a un total de nou persones implicades en dues baralles tumultuàries als carrers de Cocentaina, usant rajoles, una botella i armes blanques, la qual cosa va ocasionar que els participants patiren ferides de diversa consideració. La Guàrdia Civil contínua amb les investigacions a fi de conéixer nous implicats i l’origen de les baralles.

Els fets van ocórrer el passat 11 de setembre, quan a les 23’55 hores la caserna de la Guàrdia Civil de Cocentaina va rebre un avís informant que en el passeig del Comtat s’estava produint una renyina multitudinària, traslladant-se immediatament una patrulla al lloc on s’estava produint la baralla. En concret, hi havia huit persones agredint-se amb objectes perillosos com a rajoles i botelles. Una d’elles va haver de ser atesa en el centre de salut local, altres dues traslladades a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi, mentre que una quarta va haver de ser ingressada a l’Hospital La Fe de València per un trauma maxil·lofacial.

Aquests fets van donar lloc a una investigació per part dels agents que va donar com a resultat la identificació dels quatre suposats autors, que van ser detinguts.

Es tracta de quatre homes amb edats compreses entre els 26 i 56 anys, de nacionalitat marroquina, els quals van ser posats a la disposició del Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 3 d’Alcoi, decretant est la llibertat amb càrrecs per a tots ells.

La segona de les baralles va ocórrer dissabte passat, sobre les 20.30 hores, aquesta vegada en la plaça Sant Pere. Al lloc van acudir patrulles no sols de la caserna de Cocentaina, sinó també de la Guàrdia Civil de Muro i d’Ibi, pel fet que aquesta vegada s’estaven emprant armes blanques.

Amb motiu d’aquestes noves agressions, tres persones van haver de ser traslladades a l’Hospital d’Alcoi amb ferides greus, i altres dues al Centre de Salut de Cocentaina amb ferides de diversa consideració. La batussa es va saldar amb cinc detinguts, tots ells, homes de nacionalitat marroquina i amb edats compreses entre els 25 i 37 anys.

A causa de la gravetat dels fets, l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Villena va ser l’encarregada de la instrucció de les diligències, presentant en aquesta ocasió als detinguts davant el Jutjat d’Instrucció núm.1 d’Alcoi, que ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Send this to a friend