Detingut a Cocentaina portant una pistola d’aire comprimit

Es tracta d'una persona estrangera en situació irregular que a més utilitzava una identitat falsa

Detingut a Cocentaina

La Policia Local de Cocentaina va practicar una detenció dimecres passat, d’una persona estrangera que estava en situació irregular i que portava diverses armes en el seu poder, en l’avinguda Passeig del Comtat. Segons la informació facilitada, s’ha tramitat el corresponent expedient d’expulsió per part de la Brigada d’Estrangeria de la Policia Nacional, i serà extradit al seu país, la setmana que ve.

Els fets van ocórrer sobre les 9 del matí del dimecres, quan diversos veïns van informar la Policia Local que hi havia un individu a la terrassa d’una cafeteria, el qual portava pel que sembla una arma de foc. En arribar els agents, es va iniciar una persecució per diversos carrers de la població, indicant diversos testimonis a la Policia la ruta que seguia el delinqüent, sent atrapat i reduït finalment pels agents.

Se li imputen diversos delictes per resistència i atemptat als agents de l’autoritat, tinença il·lícita d’armes i usurpació d’identitat, ja que es va identificar amb un document d’identitat d’una altra persona. Ja en la comissaria, els agents van comprovar que l’arma era una pistola d’aire comprimit de 4a categoria.

El detingut va passar a disposició judicial aquest dijous i posteriorment a la Unitat d’estrangers de la Policia Nacional, per a la seua extradició al seu país d’origen.

Indicar que s’han reforçat els protocols de coordinació i col·laboració que existeixen en aquests moments entre la Policia Local de Cocentaina i la Brigada d’Estrangeria del Cos Nacional de Policia a Alcoi, de cara a agilitar els tràmits en els expedients d’expulsió de persones amb antecedents penals que es troben en situació irregular al nostre país.

Send this to a friend