Digicopy, reconeguda com a empresa inspiradora per Jovempa

Els guardons, un total de set, van ser entregats divendres passat a Alacant

Digicopy reconeguda com a empresa inspiradora
Foto de família en acabar l’acte de lliurament de premis.

La Casa Mediterrani d’Alacant va albergar el divendres a la vesprada el lliurament dels VII Premis Empreses Inspiradores de Jovempa. Digicopy, empresa situada en el Centre Comercial Gormaig (Cocentaina), ha sigut reconeguda com a Empresa Inspiradora de Jovempa Alcoià, Comtat i Foia.

Aquests premis reconeixen a set empreses de la província d’Alacant, associades a cadascuna de les set associacions comarcals, membres de la Federació Jovempa, que han destacat per la seua implicació amb l’associació, la seua trajectòria i per haver-se convertit en font d’inspiració per a la resta de joves empreses de la nostra província.

L’empresa Digicopy està dedicada a la gestió documental com a servei oficial de Toshiba per a la província d’Alacant, i ofereix servei de venda i manteniment d’equips multifunció, copiadores, impressores, gestió documental i informàtica, amb oficines a Cocentaina i Calp. Javier Expósito, president de Jovempa Alcoià-Comtat, va entregar el premi a Sergio Abad, gerent de Digicopy.

Send this to a friend