L’Alcoyano estrena categoria el divendres davant el filial del Betis

El Deportivo percibirá más de 300.000 euros en derechos televisivos, según ha informado la RFEF en base al acuerdo alcanzado

El Alcoyano estrena categoría el viernes ante el filial del Betis
Plantilla de l’Alcoyano en l’acte de presentació. ALDEMAR

L’Alcoyano serà un dels equips que estrene la nova categoria, la Primera RFEF. Així s’ha sabut, després de donar-se a conéixer ahir els horaris de les dues primeres jornades. El partit de debut del Deportivo serà en el Collao aquest pròxim divendres, 27 d’agost a les 21’30 hores, contra el Betis Esportiu, mentre que el segon serà el dissabte 4 setembre, a les 21’30 hores, contra el Linares, tots dos partits televisats per la cadena Footers.
D’altra banda, després de la primera trobada entre representants dels equips que conformaren la Primera RFEF, ja es coneix el repartiment econòmic per drets televisius del qual seran objecte. Les estimacions fetes per la Federació contemplen que els clubs percebran en total uns 237.250 euros anuals. Aquesta xifra podria ascendir fins als 365.000 euros de mitjana, si es tenen en compte drets, ajudes i màrqueting. A més, la forma del repartiment serà de 40% per solidaritat, 30% pels punts obtinguts en la temporada, 20% per l’audiència i 10% per incentiu de pedrera. S’espera que les quantitats arriben als clubs al setembre, una vegada aquests entreguen la documentació requerida. Amb uns terminis del 40% al setembre, 30% al desembre i 30% al maig. Quantitats només referides a la Lliga regular. Serà la cadena Footters qui s’encarregue d’emetre la competició després de la seua aliança amb Fuchs Sports International. Els drets televisius s’han adjudicat per 8.330.000 milions d’euros anuals per a les tres pròximes campanyes. Als huit milions se’ls ha de sumar un més pel betting (drets d’imatge de les cases d’apostes), per la qual cosa la xifra final rondaria els 9,4 milions.

Send this to a friend