El Barri de Sant Jaume de Cocentaina estrena el seu nou parc

Guanya un punt verd que millorarà la qualitat de vida dels veïns

El parc infantil està ambientat al tren Alcoi-Gandia.

El Barri de Sant Jaume de Cocentaina ha estrenat nou parc, un projecte molt reivindicat pels veïns i veïnes de la zona i que ha suposat una inversió per a les arques municipals contestanes de més de 140.000 euros.
L’àrea recreativa consta de diferents espais i en ella destaquen uns jocs infantils que fan referència al tren Alcoi-Gandia, ja que per aquest punt de la Vila Comtal discorria antigament aquesta línia ferroviària desapareguda en els anys seixanta al mateix temps que ací estava situada la recordada ‘Estació del Tren de Baix’. A més, s’ha creat una pista poliesportiva perquè els més xicotets puguen jugar a tot tipus de jocs de pilota i finalment s’ha muntat una pista de skate atenent així les demandes de molts joves del poble que demanaven una infraestructura d’aquestes característiques.
L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, assegura que aquesta última part del parc va ser definida en els Pressupostos Participatius de l’Ajuntament fa uns anys i remarca que s’han tingut molt en compte les opinions d’aquesta franja de població “van ser precisament els més joves els que van demanar aquesta pista de *skate i amb ells hem estat treballant el projecte des d’alcaldia tenint en compte les seues demandes a l’hora de crear els diferents elements que la formen”, afirma.
Amb la inauguració del parc efectuada dijous passat el Barri de Sant Jaume, situat en l’entrada nord de Cocentaina i al costat de l’Avinguda de Xàtiva, guanya un punt verd que millorarà la qualitat de vida de les persones que habiten aquest enclavament contestà carregat d’història.

Send this to a friend