El Cadete B del Alcoyano s’estrena en lliga amb sis gols a Benidorm

El Cadete B va tindre una estrena de lliga amb magnificència, guanyant per 0-6 a Benidorm al Ciutat de Benidorm. Els blanc-i-blaus no van tardar a imposar la seua superioritat en el marcador, ja que molt prompte van aconseguir posar-se per davant en el marcador i encarrilar la trobada.

Als dos minuts, Javi Tomás es va encarregar d’anotar el primer gol i sis després, Petar aconseguia el segon, amb el que el Cadet B ja guanyava 0-2 en el minut 8. L’Alcoià es mostrava molt superior en tots els aspectes, sobretot en intensitat i agressivitat defensiva. En el quinze va vindre el tercer, obra de Javi Tomás, pujant al marcador un quart gol abans del descans, anotat per Marc.

Malgrat la superioritat blanc-i-blava, no es va baixar la guàrdia i l’equip va entrar molt ficat en la segona part. Dos nous gols en tot just cinc minuts, aconseguits per Javi Tomás i Petar, van acabar de sentenciar el xoc.

Amb tots els canvis fets, el Cadet B va mantindre el control, a més del domini i les ocasions, aconseguint deixar la porteria a zero i sense tot just ocasions del rival.

L’ALEVÍ B ACONSEGUEIX LA MANETA
També l’Aleví B va tindre una estrena amb molts gols i bon joc. Els blanc-i-blaus es van imposar per 5-0 a La Salle. Fins al minut 10 no va pujar el primer gol al marcador després d’una bona acció de tot l’equip que va culminar Alfonso Mullor. Abans del descans, en el 25, de nou Alfonso Mullor va tornar a marcar, ara de lliure directe, un gran gol sens dubte.

A volta de vestuaris, l’Aleví B va buscar sentenciar la trobada. Ho va aconseguir amb altres tres gols. En el 35 va marcar Jacobo de jugada, cinc minuts després una altra bona acció ofensiva de l’Esportiu va acabar amb el punt de Dani Mullor. El cinqué va pujar al marcador en el 45, anotat per Arnau, també de jugada. La Salle ho va intentar en la segona meitat però va pagar l’esforç de la primera i també davant es va trobar amb un rival molt encertat cara a porteria i que va ser insistent en el seu joc d’atac.