El Campus d’Alcoi ofereix 750 places en enginyeries, robòtica i ADE

Es pot realitzar la preinscripció a partir d'aquest dilluns

El Campus d'Alcoi ofereix 750 places
Estudiants en la plaça Ferrándiz i Carbonell del Campus de la UPV a Alcoi.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ofereix per al curs 2023/2024 un total de 750 places per a estudiants de nou ingrés en els 7 graus i 2 dobles graus que s’imparteixen.

La preinscripció s’ha de formalitzar a través d’un assistent en línia de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital a partir d’aquest dilluns 19 de juny fins al 7 de juliol a les 14 hores.

Els resultats de la preinscripció es faran públics a partir del 14 de juliol.

Els graus i dobles graus que es cursen al Campus d’Alcoi de la UPV són: Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE); Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes; Grau en Enginyeria Informàtica; Grau en Informàtica Industrial i Robòtica; Grau en Enginyeria Elèctrica; Grau en Enginyeria Mecànica; Grau en Enginyeria Química; Doble Grau ADE + Turisme; i Doble Grau ADE + Enginyeria Informàtica

La UPV es troba entre les cinc millors universitats d’Espanya i és la millor de la Comunitat Valenciana, segons l’última edició de l’estudi realitzat per O-Rànquing. A més, l’Academic Ranking of World Universities (ARWU, popularment conegut com el rànquing de Shanghái), va qualificar a la UPV com a millor politècnica d’Espanya, a més d’incloure-la, per 18é any consecutiu, entre les 500 millors universitats del món.

Alcoi es troba en un enclavament tradicionalment industrial. Els graus que s’imparteixen al campus donen resposta a les necessitats i demandes de professionals de les empreses de les Comarques Centrals de la Comunitat Valenciana, encara que un alt percentatge dels alumnes diplomats són fitxats per companyies de tot el món.

Existeix, per tant, una gran demanda de professionals qualificats de perfils d’enginyeries, robòtica i l’Administració i Direcció d’Empreses. En els dos últims anys, el Campus d’Alcoi de la UPV ha gestionat prop de 1.000 pràctiques d’empreses i prop del 77% dels seus titulats van realitzar pràctiques.

El Campus d’Alcoi compta amb tots els serveis que ofereix la UPV, com és biblioteca, instal·lacions esportives, servei d’alumnat, cafeteria, Col·legi Major, servei d’ocupació i pràctiques en empresa, Àrea Internacional amb la possibilitat de beques a l’estranger, etc.

El director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabéu, convida als alumnes de les Comarques i de tota Espanya a “estudiar en una Universitat consolidada, tecnològica i en la qual la proximitat entre alumnat i professorat és un dels nostres valors afegits. Com ho és també la ciutat d’Alcoi, en la qual es troba enclavada. Una ciutat mitjana que gaudeix de tots els serveis necessaris”.

Send this to a friend