El Campus de la UPV dona la benvinguda a més de 600 nous estudiants

Van tindre la seua primera presa de contacte amb el Campus d'Alcoi de la UPV

El Campus de la UPV dona la benvinguda a més de 600 nous estudiants
Jornada d’acolliment del Campus d’Alcoi de la UPV

Com en cada inici de curs, el dijous va tindre lloc la tradicional Jornada d’Acolliment al Campus d’Alcoi de la UPV, un acte que va recuperar la normalitat després d’alguns anys marcats per la pandèmia. Es va desenvolupar en el pavelló esportiu, que va albergar als nous estudiants.
Més de 600 alumnes van tindre la seua primera presa de contacte amb el Campus d’Alcoi de la UPV, les seues instal·lacions, els serveis que aquest ofereix, a més de conéixer als seus propis companys.
Aquesta cita ha servit de preludi a l’inici de les classes que començaran el dilluns 12 per a l’alumnat dels 7 graus i 2 dobles graus, mentre que els estudiants de màster començaran les classes el següent dilluns.
L’acte va estar presentat pel representant de l’Àrea de Comunicació, José Mengual, i en ell van participar Samuel Gil i Ángela García, com a representants de la Delegació d’Estudiants del campus. Així mateix, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, va donar la benvinguda a la ciutat als nous estudiants i familiars. Per part seua, el director del Campus, Pau Bernabeu va explicar la història del Campus i els seus serveis, i finalment, la Vicerectora d’Estudiants i Emprenedoria de la UPV, María Esther Gómez, va tancar l’acte, després del qual, els estudiants es van dividir en grups i van conéixer la titulació triada per a estudiar durant els pròxims anys.
D’altra banda, Bernabeu va destacar que “hem complit els objectius de matrícula en quan a l’alumnat d’aquest Campus, i estem a l’espera de tancar l’ampliació de matrícula en els màsters”.
El director del Campus d’Alcoi de la UPV, va assenyalar que la Jornada d’Acolliment serveix per a “ensenyar totes les instal·lacions als alumnes, quins són els mitjans, tant informàtics com de personal que tenen a la seua disposició, i a més, també coneixen al seu alumne-tutor”.
En aquest acte, els nous alumnes descobreixen on comencen les classes perquè el primer dia de curs ja tinguen a la seua disposició informació important que els ajude a tindre més comoditat i seguretat.

Send this to a friend