El CDC, campió fa dues temporades, deixa la lliga de futbol local

La baixa dels Carnissers serà ocupat per l'equip B del Sant Roc

La centenària lliga de futbol local arrancarà la nova temporada el pròxim dia 30 sense un dels seus clubs històrics, gran dominador de la competició en les dues últimes dècades. El CDC, els populars Carnissers, no s’han inscrit i només tindran equip en la lliga de futbol 7 de veterans.

Des del canvi de segle, el CDC es va alçar amb 14 títols, l’últim fa a penes dues campanyes, en la 2021/22. Uns que es van i altres que arriben, ja que el Sant Roc tindrà equip B en la lliga i se suma al At. Salesià que la passada temporada va tindre dues formacions.

La primera jornada oferirà els següents enfrontaments: At. Salesià A-At. Salesià B, Pista Feralvi-Zona Nord Benavent, Vedruna Bar Mindanao-Plana Jovisa, Sant Roc A-Sant Roc B, Joan XXIII-Imperial Econocar i li toca descansar l’Espanyol.

Pel que respecta al futbol 7 de veterans, la seua lliga creix en un equip després de la baixa de l’Espanyol i les incorporacions de La Granja d’Ibi i Esides B. La seua competició es divideix en dues fases, en la segona els huit primers passaran a disputar el títol en la Lliga Or.

La primera jornada tindrà els següents enfrontaments: Esides B-Pista, Esides A-Vedruna Tallers Gisbert, Bar Colònia-Imperial, Grup Real-Clínica Dental Javier Gisbert, La Granja-Independent, La Salle Instalcea-Full Equip Taverna Asturiana, Els Homes de Paco. -At Salesià Corporis Sanum, Joan XXIII-CDC i descansa Cosmos.

Send this to a friend