El Serelles posa fi a la seua sequera de victòries

Rep aquesta vesprada a l'Albatera, seté classificat

El Serelles pone fin su sequía de victorias
El Serelles FS en un partido como local.

El Serelles FS rep aquesta vesprada (18 hores) a l’Albatera en el pavelló Mutualidad de Levante amb la tranquil·litat d’haver posat fi a la seua sequera de victòries. L’últim triomf a Novelda (3-4) permet als de Pablo Pérez alleugerir una càrrega massa pesada després de quasi tres mesos sense assaborir una victòria. Ha sigut una travessia del desert de huit jornades en les quals els celestes només van sumar només tres dels vint-i-quatre punts possibles que els van abocar a una situació preocupant en la taula.

Des que el passat 3 de febrer van aconseguir derrotar 7-0 a l’Elx 2012, el seu millor resultat havien sigut tres empats i els altres cinc partits, van acabar en derrotes, les tres últimes consecutives. A més, en l’última jornada van aconseguir guanyar en una de les pistes més complicades de la competició i enfront d’un rival que ja es va emportar la victòria en la primera volta. En aquesta ocasió, els últims minuts del partit van somriure a favor d’un Serelles FS que va aconseguir donar-li la volta al resultat amb els gols de Borja i Iván Verdú, en l’últim minut del partit.

D’aquesta manera, s’afronta amb una altra perspectiva un tram final de lliga en el qual els de Pablo Pérez han d’enfrontar-se encara a Ye Faky i Ibi, segon i tercer classificat, a més de visitar Calp, equip que s’està jugant la permanència. Aquesta última victòria permet al Serelles FS afrontar aquestes últimes quatre jornades sense les urgències amb les quals arribava a Novelda per a continuar un any més en Tercera Divisió.

El pas definitiu podria ser la victòria aquesta vesprada enfront de l’Albatera, seté classificat i equip al qual ja van aconseguir arrancar-li un empat en la primera volta (4-4).