El CFC Ciutat Alcoi aconsegueix doble victòria en el derbi enfront del Esides

Doble victòria en el derbi local contra el Esides Caramanchel. El Benjamí B dirigit per Robert Cantó i Diego Jiménez es va imposar per un ajustat 3-2, en un partit que es va decidir en l’últim minut, amb gol olímpic de Marc, mentre que l’Infantil D entrenat per Sergi Bas, Andonai Cruz i Sinuhe Pallarés ho va tindre més fàcil i va guanyar per un contundent 8-0.

El Benjamí B va eixir amb una bona actitud des de l’inici, encarregant-se Marc d’obrir el marcador després d’una bona eixida des de darrere. Una bona jugada col·lectiva és culminada per Pablo amb el segon gol, venint després la reacció del Esides, que va aconseguir la igualada després de dos extraordinaris llançaments de falta. L’empat no va arrugar als rojinegres, que van continuar estrenyent a dalt i va anar en l’últim minut, quan Marc va aconseguir el definitiu 3-2 després de botar un córner i anotar un gol olímpic, amb la consegüent alegria de tot l’equip.

L’Infantil D li va tocar enfrontar-se en la segona jornada al Esides, partit que va aconseguir resoldre de manera contundent enfront d’un rival que malgrat la derrota, va estar ficat en el partit fins al final.

D’aquesta manera els rojinegres van sumar els seus primers tres punts de la temporada amb un joc vistós i molt efectiu cara al gol. L’equip es moment molt superior en totes i cadascuna de les facetes del joc, mostrant-se molt seriosos en defensa i plasmant en atac el treballat durant la setmana. Abel Copel i Leo Doménech van marcar per partida doble i un gol van fer Pablo Calatayud, Álex Ruz, Aarón Sevila i Alejandro Martínez. En aquest partit es va poder veure el debut dels alevins, Cristian Ruz, Adrián Mihail i Álex Ruz, sumant-se així els tres a Pablo Calatayud, que ja es va estrenar amb l’Infantil D en la jornada anterior.