El Club BMX reforça tres lideratges en la Copa d’Espanya

El Club BMX reforça tres lideratges en la Copa d'Espanya
Una de les eixides en el circuit de Trencacaps. | LUCIO ABAD

El Club BMX Alcoi ix reforçat després de la segona prova puntuable de la Copa d’Espanya celebrada en el circuit de Trencacaps després d’afermar els lideratges de Xavi Cherro, Vicente García i Enrique Santonja. El primer, que competeix en la categoria aleví, va pujar pel cap alt alt del podi els dos dies de carrera i ara avantatja en 15 punts al segon.

Vicente García en infantil es distancia en 19 punts i el veterà Enrique Santonja passa a tindre una renda de 13 punts de diferència.Poc li va faltar a Alejandro Cordero (19 a 27 anys) per a col·locar-se el mallot de líder, ja que va aconseguir guanyar els dos dies i es queda a dos punts.

En el podi li van acompanyar Arnau *Bordería, tercer el dissabte, i Hugo Pérez, també tercer però el diumenge, que escala fins al quart lloc de la general a només tres punts del lideratge. El corredor alcoià Jaime Pastor, del Club *Bike *Park Costa Blanca, va finalitzar segon en categoria cadet i es col·loca quart en la general.

Paula Santonja i Carmen Blanes van entrar en la final infantil femení però es van quedar a les portes del podi. Adrián Reyes i Marc Carbonell, en principiants, també es van colar en la final d’una de les categories amb major participació. Víctor Reig i Noa Ferri van fer el mateix en 5 i 6 anys demostrant que els més xicotets del Club BMX Alcoi venen trepitjant fort.
La prova disputada en el circuit municipal de Trencacaps va estar marcada pel vent, que va obligar per seguretat al fet que les categories júnior i elit no pogueren utilitzar per les ràfegues el traçat Pro, amb diversos salts de més de 8 metres d’altura, emprant-se el traçat Expert.

La cita de la nostra ciutat va reunir més de 280 corredors, arribant-se a celebren un total de 314 carreres entre el dissabte i el diumenge. Va haver-hi participació de clubs de Madrid, Catalunya, Aragó, Castella-la Manxa, Múrcia, Andalusia, Canàries i Comunitat Valenciana, així com estrangers. El Club BMX Alcoi va estar representat per un total de 25 riders.