El concurs d’Olleta serà al migdia i les entradetes començaran a la vesprada

L'ASJ ha confirmat modificacions en la celebració del Mig Any

El concurs d'Olleta serà al migdia i les entradetes començaran a la vesprada
Concurs d’olleta.

L’ASJ ha confirmat  modificacions en la celebració del Mig Any que ja va avançar aquest periòdic el mes de juliol passat.

Així, la presentació de càrrecs i la celebració pròpia del Mig Any serà en setmanes diferents –ja que després de l’acte en el qual es donen a conéixer als càrrecs hi ha un sopar que s’allarga fins a altes hores de la matinada, i la celebració en la Glorieta comença des de ben d’hora–, la presentació el dissabte 14 d’octubre, i a la setmana següent, dia 21, el concurs d’Olleta i les entradetes.

A més d’aquest canvi, a proposta de les filaes Aragonesos i Benimerins, els Primers Trons han aprovat aquesta setmana modificar els horaris del Mig Any –amb 16 vots a favor, 10 en contra i dues abstencions, ja que dues filaes no es van pronunciar, segons s’indica des de l’entitat festera–, de manera que el concurs serà al migdia, lliurant-se el premi a les 14 hores al parc de la Glorieta i les entradetes començaran a les 18 hores des de la Font Redona i des del Parterre. En aquestes desfilades participaran 27 de les 28 filaes.

Des de l’Associació se sol·licita a les filaes que complisquen de manera rigorosa els horaris marcats per al gaudi de tots els festers públic en general i visitants.

Els actes programats per Mig Any arrancaran l’1 d’octubre amb el concurs de Pintura a l’aire lliure i la primera partida del campionat de Cotos, que serà l’endemà en la Societat d’Antics Alumnes Salesians. La final es disputarà el 18 d’octubre en la filà Mudèjars, que ostenta la capitania mora.

Send this to a friend