El Consell aprova un conveni per al desenvolupament del programa ‘Pilota a l’escola’

En col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana

El Consell aprova un conveni
Partida de pilota al trinquet de Muro. ARXIU

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Federació de Pilota Valenciana per al desenvolupament del programa ‘Pilota a l’escola’.

Es tracta d’un projecte d’innovació educativa que es realitza des de l’any 2005 i que té com a objectiu principal acostar a l’alumnat dels centres escolars el coneixement i la pràctica de la pilota valenciana a través d’una jornada teoricopràctica amb pilotaris.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport col·laborarà econòmicament amb la federació en les despeses per al desenvolupament i funcionament del programa ‘Pilota a l’escola’, com l’adquisició de material esportiu fungible, despeses del personal tècnic, desplaçaments i material didàctic, entre d’altres. Per a fer-ho, la Conselleria hi aportarà per a l’any 2023 un total de 300.000 euros.

Per part seua, la Federació de Pilota Valenciana farà les activitats per a les quals es concedeix la subvenció, en què farà constar expressament la col·laboració de la Generalitat.

Send this to a friend