El cuer Girona ha de pagar els plats trencats de l’Alcodiam

Els de Lorenzo Pastor juguen aquesta vesprada el tercer partit d'aquesta setmana

El cuer Girona ha de pagar els plats trencats de l'Alcodiam
Formatjé celebra un dels seus dos gols davant el Lleida. | QUIQUE REIG

L’Alcodiam tanca la seua setmana de tres partits rebent aquesta vesprada (20’15 hores) al cuer Girona. Veient la taula, últim amb només dos gols a favor per dotze en contra, es presenta com el rival indicat per a pagar els plats trencats del 5-1 collit el dimarts en la pista del Voltregà. Però està el matís que el Girona s’ha enfrontat ja a Noia, Barça i Liceu, tres dels grans de l’OK Lliga d’una tacada. Enfront del Noia va perdre per la mínima (1-2), mentre que davant Barça (5-2) i Liceu (0-4) va eixir esquilat.

L’ensopecs dels de Lorenzo Pastor en la pista del Voltregà ha vingut a rebaixar l’eufòria en els blaugranes després del 2-4 a Vilafranca i el 6-2 enfront del Lleida, que va posar en peus al públic en l’estrena de lliga a casa.

L’Alcodiam va mantindre el tipus en el primer temps. Ferran Formatjé va fer el 2-1 en el 23 després de la desena falta i poc després que Guiri detinguera un penal.

El Voltregà, sense desplegar un gran joc, va anar marxant-se a poc a poc en el marcador amb la seua efectivitat cara a porteria.

Send this to a friend