El Deportivo s’estavella en una muralla

El Deportivo s’ha anat de buit de Son Malferit, on els de Vicente Mir no han pogut aconseguir un empat i han perdut per la mínima (1-0). L’únic gol del partit ha vingut en la primera i única ocasió que e l’At. Baleares ha disparat entre els tres pals, ho ha aconseguit el capità Fullada i ha pujat al marcador en el descompte de la primera meitat. En la represa, els blanquiblaus han tractat d’aconseguir la igualada, però davant s’han trobat amb una muralla i solament Barreda ha pogut aconseguir-ho amb el temps quasi complit.

Dos canvis s’han vist en l’onze del Deportivo pel que fa al debut de lliga enfront del Barça B, Pajarero i Rubio han entrat per Córcoles i Alberto Rubio mentre que Navarro s’ha mantingut en el costat esquerre de la defensa. D’inici s’ha vist un Alcoià ambiciós i sense complexos, que ha anat a per l’At. Baleares com va fer la jornada anterior enfront del filial blaugrana.

Aqueix desplegament inicial li ha portat a trobar l’àrea rival amb facilitat i en menys de dos minuts ha llançat fins a tres córners sobre la porteria sobre l’alemany Carl Klaus. Els de Vicente Mir cercaven amb insistència aqueixa ocasió que els avançara en el marcador. Ha pogut ser en el minut 16, arran del quart servei de cantonada de l’equip, Pajarero ha caçat una pilota sobre el punt de penal i la seua cabotada la rebutjat el lateral Carlos Expósito sobre la mateixa línia de gol.

Ha sigut sobre la mitja hora quan ‘At. Baleares ha començat a traure’s de damunt la pressió de l’Esportiu i començar a mirar la porteria de Miguel Bañuz. El partit s’ha equilibrat, però la calor i la humitat ha fet que el joc perdera intensitat i es tornara previsible. En les files blanquiblaus, el peruà Bryan Reyna demanava el canvi per lesió i en el seu lloc entrava Nieto, que d’aquesta manera començava a disputar els seus primers minuts de la temporada.

Quan semblava que al descans s’anava a arribar sense gols, un servei de banda des del lateral cercant el cor de l’àrea blanquiblau, es produeix un rebuig en curt i el capità Fullana acomoda el seu cos des del vèrtex de l’àrea i entre un núvol de cames el seu tret creuat i al sòl acaba entrant sense que Miguel Bañuz puga fer res.

Aquest gol ha fet molt dany en el Deportivo, que li ha costat ficar-se en el partit en l’arrencada de la segona meitat. De fet, Vicente Mir s’ha vist obligat als deu minuts a moure la banqueta, retirant a Navarro per a donar entrada al rus Niko en la banda esquerra, mentre que Bella s’ha situat com a lateral.

Un reajustament que l’At. Baleares ha sigut a punt d’aprofitar per a fer el segon dos minuts després. Marcos mana una passada amb molta intenció, l’exblanquiblau Kike López no arriba, la pilota es passeja per l’àrea xicoteta i l’interior Canari apareix en el segon pal alguna cosa forçat i acaba rematant fora a porteria buida.

Cinc minuts més tard, Fullana torna aparèixer, ara per a enganxar una pilota rasa que Miguel Bañuz acaba atallant llançant-se al sòl. D’ací al final, molta disputa, poc futbol i les ocasions han brillat per la seua absència.El Deportivo ha tractat de cremar les seues naus en la recta final i a punt ha estat d’aconseguir l’empat a dos minuts per al final, després d’una falta lateral, la pilota al primer pal ha sigut cabotejat per Barreda i l’alemany Carl Klaus ha aconseguit detenir sense problemes.

Primera derrota de l’era Vicente Mir, l’Alcoyano torna a jugar aquest dimecres a les 20,30 hores enfront del València CF, partit que servirà per a commemorar el 90 Aniversari. El diumenge tocarà derbi, l’Ontinyent visita el Collao, cita que donarà inici a les 19,30 hores.

Fitxa tècnica:
At. Baleares: Carl Klaus, Carlos Expósito, Vallori, Vega, Rubén González, Villapalos, Rovirola, Kike López (71’ Pedro Ortiz), Fullana, Marcos (78’ Nuha) y Canario (86’ Biel Guasp).

Alcoyano: Miguel Bañuz, Barreda, Primi, Tomás Ruso, Navarro (55’ Niko), Pajarero (71’ Hernán Lino), De Lerma, Bryan Reyna (29’ Nieto), Óscar Díaz, Rubio y Hermosa.
Àrbitre: Pintor Herrera (De Tenerife). Ha amonestat al local Canari i als visitants Pajarero i Primi.

Gols: 1-0 (min. 46) Fullana