El Deportivo suma i segueix

Després d'un fluix primer temps, l'Alcoyano millora després del descans i aconsegueix la igualada amb un gol d'Ángel Sánchez

L’Alcoyano ha aconseguit rascar un empat davant el Sabadell. | ALDEMAR

El Deportivo suma i segueixc i ja són tres jornades sense perdre en les que els de Vicente Parras han aconseguit cinc dels nou punts possibles. Segon empat consecutiu, ara a casa i enfront d’un Sabadell que va posar als peus dels cavalls als blanc-i-blaus amb un gol als quatre minuts. L’Alcoyano ha fet un fluix primer temps però ha sabut sobreposar-se després del descans amb els canvis i el gol de cap Ángel Sánchez en el minut 67 en una acció de qualitat de l’atac blanc-i-blau. La sensació del tram final de la trobada ha sigut que el Deportivo ha merescut més.

Pitjor no han pogut començar les coses per a un Alcoyano que ha vist com el Sabadell s’avançava als quatre minuts en una acció en les quals els blanc-i-blaus no han estat gens afortunats. L’acció del gol visitant ha arribat després d’una falta en curt, Caballo ha vist que ningú li eixia al pas, ha alçat el cap i ha acabat per disparar, amb tan mala sort que la pilota ha arribat a fregar en Jona per a acabar entrant en la porteria de José Juan.

El 0-1 res més començar ha desconcertat a un Deportivo que ha tardat a reaccionar enfront d’un Sabadell que en tot moment ha tingut controlada la situació sense molt d’esforç. Els minuts anaven passant en contra dels de Vicente Parras que no acabaven de situar-se en el camp. No ha sigut fins al minut 21 quan l’Alcoyano ha començat a donar la sensació de reaccionar. Ángel López ha gaudit d’una bona ocasió però la seua rematada al pal curt l’ha acabat per buidar el meta Kike Royo.

Dos minuts després, amb el Deportivo fent aqueix passet al capdavant que li ha portat a tancar al Sabadell en la seua àrea, Mourad ha rematat fluix de cap. Poc després, en el 37, un centre de Lillo s’ha passejat sense que Mourad ni Ángel López arribaren a espentar la pilota al fons de la porteria. Aqueixa tímida reacció s’ha anat diluint amb el pas dels minuts finalitzant la primera meitat amb l’Alcoyano deixant molts dubtes sobre la gespa i la sensació que en cap moment ha estat a gust i que aqueix gol res més començar el partit li ha fet molt de mal.
Millor després del descans

En vestuaris, l’Alcoyano ha pres nota i se li ha vist amb una altra actitud. D’eixida, Vicente Parras ha deixat en vestuaris a Raúl González i Pablo Carbonell per a donar entrada a Primi i Andy García. Poc després, en el 58, Ángel Sánchez ha substituït a Dani Vega. El mallorquí, que havia estat poc afortunat en els dos primers partits de la temporada, ha sigut decisiu en el desenllaç del xoc.

Dos minuts abans de la seua entrada, el Collao ha emmudit després d’una rematada de Jacobo que s’ha estavellat en el travesser. De nou, ningú ha eixit a la trobada del rival i el jugador ‘arlequinat’ ha pogut afinar la seua punteria amb total tranquil·litat. Però l’Alcoyano era un altre equip molt diferent al del primer temps i en el 67, en una acció de qualitat de l’atac blanc-i-blau, Andy Escudero ha manat un centre perfecte des de la banda esquerra que Ángel Sánchez ha cabotejat per a aconseguir l’empat.

El 1-1 ha encés a l’afició que ha tractat de portar al seu equip fins a la victòria però finalment el marcador no s’ha mogut i el Deportivo suma un nou punt, el cinqué de nou possibles i es manté invicte després de sotmetre en el tram final de la trobada a tot un Sabadell, un equip cridat a barallar per plantilla per l’ascens a Segona Divisió.

Fitxa tècnica:

• Alcoyano: José Juan, Lilllo, Carlos Blanco, Raúl González (46′ Primi), Pablo Carbonell (46′ Andy García), Dani Vega (58′ Ángel Sánchez), Fran Miranda, Imanol (86′ Javi García), Ángel López, Mourad y Jona (64′ Juli)
  • Sabadell: Kike Royo, Alfred, Aleix Coch, Guillem Molina, Morgado, Caballo (46′ Dani Sanchez), Aaron Rey (66′ Néstor), Facundo, Ramón Folch (66′ Boniquet), Jacobo (75′ Ezzarfani) y Kaxe (83′ Gabarre)

Àrbitre: Collado López (Castellà-Manxec). Va amonestar als locals Raúl González, Mourad, Primi i Ángel López.

Els gols: 0-1 (min. 4) Caballo; 1-1 (min. 67) Ángel Sánchez.