El govern municipal manté la seua proposta fiscal per a 2022

El PP havia plantejat una rebaixa d'impostos mentre el govern ja va anunciar que els anava a congelar

El PP critica l'estat d'execució del pressupost
La regidora del PP Amalia Payá.

El govern municipal ha rebutjat la rebaixa d’impostos que el Partit Popular havia plantejat per a 2022. Els socialistes descarten promoure un debat sobre les ordenances fiscals, ja que, segons es va exposar en la comissió d’Hisenda celebrada la setmana passada, la intenció és congelar impostos i taxes, tal com s’havia anunciat.

“En plena crisi, el PSOE penalitza als alcoians, mantenint el tercer IBI més alt d’Espanya i la injusta taxa del clavegueram”, lamenta la regidora responsable de fiscalitzar l’àrea d’Hisenda, Amalia Payá, qui titlla la congelació d’impostos com una “mentida encoberta”.

Payá considera “molt preocupant” la “desídia” de la regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, que “no ha sigut capaç de treballar al costat de l’oposició una rebaixa d’impostos que faça d’Alcoi una ciutat més competitiva”. “És evident que a una regidora que viu a València li importa bastant poc els impostos que paguen els alcoians. El seu únic interés és recaptar per a pagar a gent de l’entorn ideològic i crear clientelisme electoral”, afig.

Send this to a friend