El Ministeri de Transports inicia els treballs de millora de la línia Xàtiva-Alcoi

Patricia Blanquer anuncia que mentre duren els treballs s'ha establit un Pla Alternatiu de Transport des de Renfe

Estación de Tren de Alcoy
Estació de tren Alcoi-Xàtiva | Arxiu

Patricia Blanquer, diputada socialista en el Congrés ha informat que des del 19 d’octubre fins al 30 de novembre es desenvoluparen les diferents obres de millora de la Línia Xàtiva-Alcoi.

Així, i tal com s’ha explicat aquests dies des d’Adif, aquests treballs compten amb una inversió aproximada de 700.000 euros, inclouen la renovació i millora d’un túnel entre Xàtiva i El Genovés, construir un mur de contenció d’uns 75 m en trinxera entre els punts quilomètrics 5/400 al 5/500, i altres operacions de neteja de comptes i obres de drenatge.

La diputada socialista ha assenyalat que des de Renfe, i mentre duren els treballs, s’ha establit un Pla Alternatiu de Transport per als viatgers dels trens de Mitjana distància de la línia València-Xàtiva-Alcoi que consta d’un servei combinat Tren+Bus.

Els desplaçaments entre Xàtiva i Alcoi es realitzaran per carretera, en autobusos amb capacitat per a 60 passatgers les parades intermèdies dels quals seran Albaida i Ontiyent i en microbusos de 30 places que tindran parada en totes les estacions del recorregut. Entre València i Xàtiva el trajecte es realitzarà en trens de Rodalia.

Send this to a friend