El nou col·legi El Bracal de Muro comença a prendre forma

Ja es pot veure el forjat de les bases que sustentaran l'edifici

El nou col·legi El *Bracal de Muro comença a prendre forma
Forjat de les bases que sustentarà l’edifici
Les obres per a la construcció del nou col·legi El Bracal de Muro avancen segons el que es preveu i ja es pot veure el forjat que sustentarà la bases de l’immoble que albergarà el centre educatiu. A més en el solar que ocupava l’antic col·legi, i que ara albergarà també el nou, són visibles les grues que facilitaran el transport de materials mentre duren els treballs.
Cal recordar que, segons va informar la Conselleria d’Educació abans d’acabar 2020, l’edifici que es construirà tindrà 18 aules de Primària, 3 de suport per a aquest últim cicle, una aula de música, una altra d’informàtica i un taller polivalent. A més hi haurà una sala multiús, una biblioteca i tres sales de professorat. Tot això es completarà amb un ascensor, un menjador per a 500 usuaris, dues pistes poliesportives, un hort escolar, una zona enjardinada i diverses àrees de jocs per a Infantil i Primària. 
Apuntar que aquestes infraestructures s’integraran amb l’aulari d’Infantil i el Gimnàs ja que aquests últims dos espais  van ser els únics que van quedar després de demolir-se el col·legi en 2008 per patir ‘aluminosis’ “si es compleixen els termes temporals del projecte, les noves instal·lacions podrien estar llestes al començament de l’any 2022”, afirmava a la fi de novembre l’alcalde de Muro; Gabriel Tomás.
ANTECEDENTS
Assenyalar que la Conselleria d’Educació va adjudicar novament les obres per a la construcció del col·legi El Bracal de Muro i ho va fer a Vainsa GC-UTE per un import de 5.243.622 euros (IVA inclòs). Aquest procés va culminar a la fi del 2020 després que fa just un any Educació rescindira el contracte amb l’anterior adjudicatària per incompliments en aquest.

Send this to a friend