El partit de Marcos Martínez irromp en escena

ADIN tenia previst arrancar la carrera electoral el diumenge

El partido de Marcos Martínez irrumpe en escena
Un momento de la presentación de Acción Democrática Independiente en el Bar Ecuador. | XAVI TEROL

El gener passat es presentava en societat un nou partit polític: Acció Democràtica Independent (ADIN). Marcos Martínez, actual regidor no adscrit que va abandonar Ciudadanos a l’abril de 2021, és el fundador d’aquesta nova formació política que, encara que treballarà a nivell local, naix amb vocació autonòmica aprofitant aquesta marca creada a Alcoi.

Martínez explica que els tràmits de constitució del partit han retardat l’inici del procés electoral pròpiament, que estava previst que arrancara definitivament diumenge passat, amb la celebració d’una junta de la direcció del partit per a ratificar al candidat a Alcoi, el mateix Marcos Martínez.

També està previst tancar alguns aspectes entorn de la llista i el programa electoral, de manera que, previsiblement, a partir d’aquesta setmana ADIN començarà a donar a conéixer “noms i propostes per a Alcoi, així com la composició de la directiva local”, informa el ja candidat.

Recordar que ADIN es presentarà als comicis de maig també a Ibi i Castelló capital. L’alcaldable per Ibi serà Pedro García Becerra.

Send this to a friend