El Patín Alcodiam recupera sensacions

El Alcodiam va despatxar la sempre complicada visita a la pista del Santa María del Pilar madrileny de la millor manera que sap, fent gols i desquiciant al seu rival amb tota la seua artilleria pesant.

La setmana que els de Lorenzo Pastor van tindre de descans per la celebració de la Copa de la Reina la van aprofitar per a rearmar-se i esperar al següent partit amb tot el seu arsenal en perfecte estat de revista per a ser utilitzat.

Una vegada més, Pere Cañellas va exercir d’obrillandes, marcant quan encara no s’havien complit els primers cinc minuts de partit, però al seu gol li van seguir altres dos de Deri Mataix quasi consecutius, per a un altre canterano, Marc Grau, posar la guinda a l’excel·lent primer temps dels blaugranes en anotar el 0-4 en l’últim segon.

Cap equip havia passat per aqueixa pista amb la solvència que el va fer el Alcodiam. Quatre gols donaven una idea clara de la serietat amb la qual els blaugranes van desplegar tota la seua artilleria pesant en la primera meitat.

Un marcador que obligava els madrilenys a haver d’activar un pla B amb el qual llavar la seua pobra imatge del primer període. El Santa María va buscar tirar la resta i per un moment van crear la confusió en les files blaugranes.

Dos gols molt seguits els van acostar perillosament en el marcador. Llavors va aparéixer la màgia de Ferran Formatjé per a anotar el cinqué. El 2 blaugrana no va tindre l’encert d’altres vesprades però en canvi es va destapar amb tres assistències en aquest xoc. A continuació, arribava el gol de Gonzalo, el decimonovè del seu compte particular, marcant així per cinquena jornada consecutiva.

El 2-6 es va antullar una muntanya insalvable per al Santa María del Pilar, que encara que va fer un tercer gol, el partit ja era del Alcodiam que encara va fer un seté tant, obra de Marc Grau, que va signar el seu tercer doblet del campionat.

Amb el partit totalment controlat, Lorenzo Pastor va aprofitar per a moure la banqueta, donant entrada al júnior Nico Seguí, l’últim canterano que quedava per debutar. L’atacant es va perdre tota la primera volta per una lesió a la mà i fins a gener no ha pogut reintegrar-se al grup. El canterano va disputar els últims tres minuts, en els quals es va deixar veure i a punt va estar de marcar en un parell d’ocasions.

MALESTAR AMB LA FEDERACIÓ
En les files blaugranes, d’altra banda, no ha assegut res bé que el Vendrell haja pogut retardar fins al dimecres el partit que havia de jugar contra el Sant Cugat sense una aparent justificació, gaudint així de quatre dies de descans més després de la celebració la setmana passada de la Copa de la Princesa i en la qual van aconseguir el títol després de derrotar en la final al Shum Massanet.