El PP titlla de “fracàs” les ajudes al comerç

Afirma que "només s'han utilitzat 179.344 euros" dels 350.000 oferits

El PP titlla de “fracàs” les ajudes al comerç
El PP considera que les ajudes són “poc atractives per al consumidor”.

El 48% de les ajudes oferides per l’Ajuntament d’Alcoi al comerç local per a combatre els efectes de la Covid 19 “s’han perdut”. Així ho assegura la portaveu adjunta del Partit Popular, Lirios García, després d’analitzar el resultat de les tres campanyes Reactiva Comerç posades en marxa des de 2020. “Dels 350.000 euros oferits només s’han utilitzat 179.344 euros”, remarca l’edil, si bé cal recordar que els diners sobrants es destina a una altra convocatòria.

García atribueix aquesta situació a dos factors. D’una banda, considera que és degut a l’excessiva burocràcia que el sistema implica els comerços, i sobre aquest tema apunta que en les tres edicions només han participat 190 comerços dels 1.041 censats a la ciutat. D’altra banda, creu que aquestes ajudes compten amb “poc atractiu per al consumidor, ja que els descomptes eren de tot just el 25%”.

La regidora lamenta que l’Ajuntament “haja insistit repetint un model que no oferia resultats”. Al seu judici, “l’objectiu no era ajudar a un sector durament colpejat per la Covid 19, sinó engrandir la seua contínua campanya de propaganda”.

Send this to a friend